Details

Zaterdag 21 augustus 2021 van 10:00 tot 20:00 uur
Afgelopen
Bizetstraat 50
Delft, Nederland

Iedere moeder wil graag een fijne relatie met haar zoon/dochter. Maar wanneer je zoon/dochter een diagnose ADHD of een Autisme heeft, kan dat best een uitdaging zijn. Tijdens een Moeder & Kind Weekend van werken we samen aan jullie onderlinge band en draait het helemaal om het versterken van de relatie tussen moeder en kind.

Onder professionele begeleiding gaan we samen ‘de diepte’ in, maar dat gebeurt wel in een ontspannen en fijne sfeer. Actieve inzet van de moeders wordt verwacht. Jullie doen samen verbindende en creatieve opdrachten en er is ruimte voor individuele aandacht. Pure ‘quality time’ dus. Er zijn meer moeders en kinderen die veelal hetzelfde meemaken als jij en je gezin. Er is dan ook alle gelegenheid om ervaringen en tips met elkaar te delen.

Wil jij ook werken aan de relatie met je zoon en/of dochter? Meld je dan nu aan voor het Moeder & Kind Weekend van Happy KidsCare via 

https://happykidscare.nl/vader-kind-weekend/

Zaterdag 21 augustus 10.00 uur tm zondag 22 augustus 2021 13.00 uur op de logeerlocatie van Happy KidsCare aan de Bizetsraat 50 in Delft.

Over de organisator

Happy KidsCare
Happy KidsCare is een organisatie gespecialiseerd in begeleiding van kinderen met ADHD en/of Autisme EN hun ouders.Door de focus te legge...... Lees meer