Details

Donderdag 22 juli 2021 tussen 00:00 en 23:00
Afgelopen
Terugkerende activiteit
Dagelijks tot en met 18 augustus 2021

Woon jij in Delft? Ben je op zoek naar een leuke activiteit of wil je graag meehelpen aan wetenschappelijk onderzoek? Word dan onderzoeker voor Delft Meet Regen bij WaterLab! 

We doen onderzoek naar regenpatronen in de stad onder leiding van Marie-Claire ten Veldhuis (wetenschapper bij de TU Delft) en daar hebben we jouw hulp bij nodig! Valt er overal evenveel regen? En wat betekent dit voor (lokale) wateroverlast? Als onderzoeker ontvang je een regenmeter of sensor die je in een zelfgekozen periode in aug-okt dagelijks afleest én krijg je praktische inspiratie en tips om zelf in actie te komen tegen wateroverlast en droogte. Daarnaast krijgen de 3 meest actieve onderzoekers een (groene) prijs!

Schrijf je in via bit.ly/delftmeetregen

WaterLab is een samenwerking tussen TU Delft, Hoogheemraadschap Delfland en IHE Delft en organiseert citizen science (burgerwetenschap) projecten die te maken hebben met water.

Over de organisator

TU Delft Science Centre
Doen! Daar gaat het om bij TU Delft Science Centre. Je eigen vliegtuigvleugel ontwerpen. Een treintje laten zweven. In de huid van een co...... Lees meer