Details

Zaterdag 17 december 2022 van 11:00 tot 20:00 uur
Afgelopen
Vrijheidslaan
Delft, Nederland
Terugkerende activiteit
Wekelijks op zaterdag en zondag tot en met 18 december 2022

Eerste editie Lichtjesweekend Buitenhof

Nadat de plannen vorig jaar door corona in het water vielen, slaan dit jaar de ondernemers en bewoners uit de Buitenhof de handen in een voor Lichtjesweekend. Het zwaartepunt ligt in het weekend van 17 en 18 december, met een sfeervolle kerstmarkt rondom winkelcentrum Buitenhof. Kerstmarkt en schaatsbaan Er is van alles te beleven! Struin gezellig langs de kerstkraampjes, drink warme chocolademelk, proef een verse oliebol en maak een ritje met de arrenslee. Je kan meedoen met een workshop kerststukjes maken en uiteraard is er heerlijke kerstmuziek. Als klap op de vuurpijl kunnen de kinderen schaatsen op de kleine schaatsbaan die speciaal hiervoor wordt aangelegd. Kom dus helemaal in kerstsfeer in de Buitenhof!

In de aanloop naar het Lichtjesweekend wordt ook de oliebollenBINGO georganiseerd op zaterdag 10 december in buurthuis Buitengewoon. 

Alle informatie vind je op de flyer.

Over de organisator

Stichting Rode Feniks
Wij gaan voor de Buitenhof. Als enthousiaste buren zetten we ons als vrijwilliger in voor onze buurt. In de eerste plaats het Rode Dorp, ...... Lees meer