Details

Donderdag 23 maart 2023 van 15:00 tot 17:30 uur
Afgelopen
Mozartlaan 670
Delft, Nederland
Terugkerende activiteit
Wekelijks op donderdag tot en met 20 april 2023

Michael Broekhuizen geeft gitaarles aan kinderen van 6 t/m 18 jaar uit de Buitenhof. Voor een kijkje achter de schermen stelden we hem vier vragen. 

  1. Wat vind je zo leuk aan spelen op gitaar?

“Je kunt met een gitaar zoveel verschillende klanken maken. Zo kun je bijvoorbeeld volledige liedjes spelen met alleen een gitaar, of juist enkel kleine versieringen spelen.”

  1. Wat vind je zo leuk aan lesgeven aan kinderen?

“Kinderen leren heel gemakkelijk nieuwe dingen als ze enthousiast zijn ergens over. Ik vind het heel leuk om de verwondering en het blijdschap te zien als het ze lukt om zelf nieuwe dingen te spelen op de gitaar.”

  1. Vertel eens iets meer over jezelf. 

“Mijn naam is Michael Broekhuizen. Ik ben 29 jaar oud en heb gestudeerd aan de Popacademie in Rotterdam. Ik heb in heel veel verschillende bands gespeeld, waaronder ook in Elephant. Daarnaast heb ik altijd gitaarles en basgitaarles gegeven, aan zowel jong als oud.”

  1. Is er nog plek om mee te doen met de gitaarles en hoe kun je je opgeven?

“Er is nog plek voor om gitaarles te volgen op de donderdag tussen 15:00 en 17:30 uur. Lessen duren 20 minuten. Je kunt je opgeven via ” 

Kom je ook een gratis proefles volgen? Na de les kun je beslissen of je doorgaat met de lessen of niet. Je kunt je door het hele jaar heen aanmelden. Naast gitaarles kun je ook kiezen voor pianoles. 

Geen geld om mee te doen? Het Jeugdfonds Sport en Cultuur helpt! Zij betalen het lesgeld voor kinderen en jongeren tot 18 jaar waarvan de ouders te weinig geld hebben om dit zelf te betalen. 


Beeld: Bart Heemskerk // Michael Broekhuizen is gitaardocent en speelt ook in de band Elephant

Over de organisator

Wijkkrant Buitenhofbruist
Wijkkrant Buitenhofbruist heeft nog niets over zichzelf geschreven.