Buitenhofbruist.nl

Inloggen of inschrijven

Te gast in Buitenhof (2017)TE GAST IN BUITENHOF

29 maart 2017 - Burgemeester en wethouders zijn op 11 april te gast in de Delftse wijk Buitenhof. Heeft u een vraag, onderwerp of idee en wilt u speeddaten met het college? Laat het weten!

College op bezoek

De dag begint met een vergadering van het college van burgemeester en wethouders op een locatie in de wijk. Daarna brengt het college een bezoek aan basisschool De Horizon en maakt ze aansluitend een wandeling door de wijk. Tijdens het bezoek is er speciale aandacht voor de jeugd in Buitenhof en ontmoetingen met bewoners.


AAN TAFEL BIJ HET COLLEGE
Eten doet het college ook in Buitenhof (vanaf 18.00 uur), samen met bewoners. Heeft u een vraag, onderwerp wens of idee voor uw buurt waar u het college over zou willen spreken? Laat het ons dan weten via wijkbezoek@delft.nl Er is plek voor 40 bewoners. Bij meer dan 40 aanmeldingen wordt er geloot.

IDEEËN
Het bezoek aan Buitenhof is de start van een reeks bezoeken van het college aan de diverse wijken in Delft. Het college wil graag weten waar de inwoners trots op zijn, waar ze zich zorgen over maken, wat hun concrete ideeën of plannen zijn en waar de kansen liggen.
 
 (Bron: www.delft.nl)