Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Buitenhofbruist.nl

Inloggen of inschrijven

Gezocht! Bus-vrijwilliger!Voor het ontmoetingscentrum Mozartlaan zijn wij opzoek naar een vrijwilliger die wilt ondersteunen tijdens het ophalen en wegbrengen van de cliënten op de bus.

Als vrijwilliger begeleidt je de cliënten van huis naar de bus en naar het ontmoetingscentrum en ‘s middags weer van het ontmoetingscentrum naar huis. Je biedt ondersteuning door de cliënten te helpen bij het aan trekken van de jas, het rijden van de rolstoel naar de bus en weer terug naar huis. Samen met de chauffeur van de bus ( taxi) begeleidt je de cliënten naar tijdens de rit.

De tijden zijn van 9.00 uur – 10.00 uur en s’ middags van 16.00 – 17.15 uur.

Op dit moment zijn wij op zoek naar vrijwilligers die ons de gehele week zouden kunnen helpen.

Wij zoeken een enthousiaste vrijwilliger, die het leuk vindt om ouderen cliënten met en zonder geheugenproblemen te begeleiden.

Voor informatie kunt u contact opnemen met Leonie Voortman (assistent- programmacoördinator) of Monica Plooij ( programmacoördinator)

0157503400