Buitenhofbruist.nl

Inloggen of inschrijven

NL Doet bij Die BuytenweyeVrijdag 15 maart beginnen doen wij mee aan de landelijke actie "NL Doet" van het Oranjefonds.  Van 10.00 uur tot 17.00 uur. De klussen die wij hebben uitgezet is:
de bloemetjes buiten zetten in onze binnentuin, om het uitzicht voor de bewoners wat te verfraaien en het gevoel van de lente weer te krijgen. Met o.a. potjes en bloembakken met vrolijk gekleurde violen en schone tafels om aan te zitten, veranderd de grijze betonnen plaats weer in een uitnodigend, gezellig buitenverblijf. Ook willen  we gaan starten met het schoonpoetsen en het schilderen van de voormalige rookserre om hier een gezellige tropische tuinkamer met veel groen van te maken (waaronder bijvoorbeeld zuurstofplanten). En wie weet welke goede ideeën er nog aangereikt worden door de vrijwilligers en geïnteresseerden.
Op de advertentie is helaas nog niet, heel veel respons gekomen. Daarom wil ik via deze weg vragen aan bewoners van De Buitenhof:
Wie houdt er van aanpakken wil ons komen ons helpen om de bloemetjes buiten te zetten?
Meld je aan bij coördinator van vrijwilligers Jose Rietveldt. 015-5154000

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.