Buitenhofbruist.nl

Inloggen of inschrijven

Uitnodiging Verrijk je Buurt InspiratiecaféFonds 1818 is jarig en trakteert! In 2018 trekken we met het project Verrijk je Buurt de regio in om in contact te komen met bewoners die hun buurt veiliger, nuttiger, gezelliger of mooier willen maken. We bieden inspiratie, advies en begeleiding om ideeën om te zetten in concrete plannen. Voor goede plannen is een donatie van maximaal € 3000 beschikbaar.

Verrijk je Buurt inspiratiecafé in Delft
 Op 12 juni 2018 organiseren we in het Rietveld Theater in Delft een Verrijk je Buurt inspiratiecafé. Hiervoor nodigen wij jou en jouw achterban van harte uit.
 Aanmelden is niet nodig. Je kunt vanaf 19:30 uur binnenlopen.

 Een Verrijk je Buurt inspiratiecafé is een gratis avondbijeenkomst voor maatschappelijk betrokken bewoners die rondlopen met een buurtidee en er nu écht werk van wil maken. Buurtbewoners kunnen advies vragen bij projectadviseurs van Fonds 1818, ze kunnen in gesprek komen met andere buurtbewoners, met de wijkregisseur van de gemeente en ze kunnen geïnspireerd raken door succesvolle voorbeeldprojecten.

 Ook op www.verrijkjebuurt.fonds1818.nl zijn handige tools en tips te vinden, zoals een voorbeeldbegroting en de spelregels voor het indienen van een donatieaanvraag.

Deel jij onze uitnodiging?
 Fonds 1818 wil in contact komen met mensen die hun buurt willen verbeteren en daar hebben we jouw hulp bij nodig. Je helpt ons enorm als je deze uitnodiging (klik) voor het inspiratiecafé in Delft breed verspreidt binnen jouw eigen netwerk.

Meer informatie
 Als je meer wilt weten over Verrijk Je Buurt, kun je contact met me opnemen via onderstaande contactgegevens.

 Vriendelijke groeten,
 Marjet van Os
 06 12440675
vanos@fonds1818.nl