Buitenhofbruist.nl

Inloggen of inschrijven

Over
Sinds 2003 werk ik in mijn praktijk als spiritueel therapeut. Ik heb de 4 jarige opleiding aan de ASPI in Krommenie [zie www.aspi.nl] afgerond, mijn afstudeer scriptie ging over het therapeutisch werken met dromen.

In de opleiding sprak de combinatie van energetisch werken en vormen van alternatieve, kortdurende psychotherapie mij erg aan. De spirituele grondhouding van de opleiding is voor mij erg belangrijk, ik heb de wens om in mijn therapie mensen weer te verbinden met het grotere geheel waar ze deel van uitmaken.
Sinds 2003 geef ik les in het eerste jaar van de opleiding, de Intensieve Jaartraining Spirituele Ontwikkeling. Daarnaast verzorg ik de lessen droomwerk in het 4e jaar van deze opleiding. Vanuit een brede interesse heb ik mij verdiept in kindertherapie, reïncarnatietherapie, droomwerk, sjamanisme, focussen, aurareading, mindfulness, reiki, familieopstellingen.

Ik geef lezingen en workshops over dromen en pas het toe in individuele sessies.


Het is mijn passie om mensen bewust te laten worden van de schoonheid en kracht die in hen schuilt. Therapie die ik geef is gericht op bewustwording van datgene wat blokkeert en van datgene wat sterker maakt en heelt. Ik wil mensen begeleiden in dat proces maar uiteindelijk komt heling vanuit de persoon zelf.Contact
Kwartelstraat 4, Delft
2623PG
0152619508 0636083140

Berichten

Deelnemers (1)

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.