Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

StreamZ Trainingen

StreamZ Trainingen voor Inspirerende Workshops

Een bootcamp voor je mind met humor, nieuwe inzichten en handige tools voor véél meer gemak en plezier in je werk en privéleven.

Onze workshops zijn laagdrempelig, levendig en leerzaam. Theorie en achtergronden worden afgewisseld met veel oefening. Zo zet je in een mum van tijd de puntjes op de ‘i’ en pluk je direkt de voordelen.

StreamZ Training & HR Consultancy

voor het midden- en kleinbedrijf


HR MET PRAKTISCHE MEERWAARDE

StreamZ ondersteunt ondernemers op het soms risicovolle snijvlak van mens en organisatie. In een goede afstemming tussen beide ligt de kiem van groei en bloei. Betrokkenheid, tempo en altijd een praktische aanpak kenmerken StreamZ. Een gewilde partner voor iedere ondernemer die geen onnodige risico’s wil lopen en HR op orde wil hebben.


PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT

Ook kun je bij StreamZ voor een keur aan inspirerende trainingen terecht. Jouw mate van persoonlijke ontwikkeling heeft een sterke invloed op het gemak en het plezier waarmee jij je in allerlei situaties in je leven kunt redden, zowel privé als op je werk. Jij wilt toch ook meer ontspannen en met een goed gevoel in je werk en je relaties staan?

 

Laatste berichten

Er zijn nog geen nieuwsberichten toegevoegd door deze groep.