Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Uitgelicht:

Wandel gezelig mee met Gezond Natuur Wandelen!

Ingrid | communicatie Delft voor Elkaar
12 april 2018 , 365x gelezen

Iedereen die van wandelen houdt en het leuk vindt om groene routes in de buurt te verkennen kan meedoen met Gezond Natuurwandelen in Delft. De wandelingen zijn gratis en duren meestal een uurtje. De wandelingen starten elke woensdag om 10.30 uur vanaf wijkcentrum Het Buitenhuis, Buitenhofdreef 274.

Wil jij ook meer bewegen, je fitter voelen en van de natuur genieten? Wandel gezellig mee!

Woensdag 4 april jl. was de eerste wandeling. De drie vrijwilligers waren benieuwd wie er op deze nieuwe activiteit af zou komen.

"We verzamelden om 10.30 uur bij Het Buitenhuis. Al met al gingen we met 18 personen op pad. Dit was boven alle verwachtingen. Het zonnetje scheen tijdens de hele wandeling. We kwamen langs de zwaan op zijn nest. Langs bomen, struiken en planten waarover af en toe iets werd verteld."

De stemming zat er vanaf het begin al in en de deelnemers, waarvan de meesten elkaar niet kenden, liepen gezellig te praten met elkaar. "We liepen in een rustig tempo, zodat niemand problemen had om het bij te houden. De wandeling is namelijk voor iedereen bedoeld, dus ook als je niet zoveel beweegt."

Na afloop was er de gelegenheid om een kopje koffie of thee te drinken bij het Buitenhuis. Hier werd door iedereen enthousiast gebruik van gemaakt en werd de wandeling nog even nabesproken. De algemene mening was: “Volgende week weer!"

Heb je zin om ook mee te wandelen? We starten vanaf nu iedere woensdag om 10.30 uur vanaf Het Buitenhuis.

Praktische informatie

Gezond Natuur Wandelen start wekelijks op woensdag om 10.30 uur vanaf wijkcentrum Buitenhuis, Buitenhofdreef 274. Deelname is gratis en je hoeft je niet van te voren op te geven. Het spreekt voor zich dat je stevige schoenen draagt en je kleding aan de weersomstandigheden aanpast. Want weer of geen weer.. de wandeling gaat altijd door.

Meer weten? www.gezondnatuurwandelen.nl of

Mariëlle de Jong: marielle@gezondnatuurwandelen.nl of bel: 06 41 13 01 01

Reacties

Bekijk al het nieuws uit je buurt »