Buitenhofbruist.nl

Inloggen of inschrijven

Delftse jongeren leren iets te betekenen voor de samenleving

Time 4 Your Future leert Delftse jongeren hoe ze hun talenten inzetten bij maatschappelijke instellingen. Tegelijk ontdekken ze dat ze iets kunnen betekenen voor de samenleving.

"Voor veel jongens en meiden in de leeftijd van 15 tot 23 jaar is het project Time 4 Your Future een unieke kans", vindt Cherif Jeffali van Delft voor Elkaar. "Naast de verschillende trainingen, kunnen ze ervaren hoe het is om een waardevolle bijdrage te leveren aan een maatschappelijk instelling.''

Jeffali noemt enkele voorbeelden. Het kan gaan om een sportvereniging of een wijk- en dienstencentrum. ,,Het is goed om iets te doen voor onze maatschappij in de vorm van vrijwilligerswerk. Daar kun je ontzettend veel voldoening uithalen en heel wat van leren."

Door samen te werken, bij voorbeeld door een sportactiviteit voor ouderen bij een sportvereniging te ontwikkelen, kunnen ze ontzettend groeien, vervolgt Cherif. "Bovendien is het zo belangrijk dat ze hierdoor voelen dat ze er ook bij horen en er, net als ieder ander, ook toe doen in onze samenleving."

Voor meer informatie: https://www.ad.nl/delft/delftse-jongeren-leren-iets-te-betekenen-voor-de-samenleving~a98ade60/ 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.